choose your downtown oasis

locations

location 1

canal house
Krom Boomssloot 8hs
1011 GV Amsterdam

location 2

Church
Krom Boomssloot 22-III
1011 GW Amsterdam

Nieuwmarkt district

accessibility

  • Parkeren kan in omliggende straten of parkeergarages.
  • Parkeergarage Oosterdok heeft erg voordelige parkeertarieven wanneer je 5 uur of langer parkeert.
  • Het is 2 minuten lopen vanaf metrohalte Nieuwmarkt, uitgang Koningsstraat. Of 10 minuten vanaf Amsterdam CS.

mmousse magazine bekijken
DREAM
DARE Work Smile do

mission

Welcome
at mmousse

MMousse is een team van praktische dromers en creatieve doeners. Noem ons branders, locatiemanagers, creatief strategen, stylisten, event managers of yogateachers. Die labels zijn voor ons niet belangrijk. Oprecht ondernemen met lef, passie en bewuste aandacht is dat wel. We zijn gek genoeg om te denken dat we met onze ingrediënten de wereld een beetje beter kunnen maken en frisse concepten kunnen neerzetten.

MMousse geeft ruimte en vorm aan inspiratie.

CREATIVE AGENCY WITH INSPIRING LOCATIONS
We noemen onze locaties oases, plekken waar je nieuwe energie en ideeën op kunt doen. Nu hebben we twee ruimtes waar onze creative agency werkt, maar die we ook hebben ingericht als inspirerende locaties voor events en groepen. Onze downtown church, hoog, uitkijkend over de daken van het oude centrum, met weinig prikkels van buiten. Het downtown canal house met de wijnrank, is juist down to earth en kijkt uit over de gracht. Nog steeds verstild, maar dichter bij de reuring van de stad.

HOW WE WORK
MMousse vraagt dóór. Feeling hebben met jullie wensen en eisen is een voorwaarde, voor we samen aan de slag gaan. Of we nu een sessie verzorgen, onze ruimtes delen of merkconcepten bedenken, met bewuste aandacht en lef creëren we een spot-on eindresultaat.

Wat een mooie "rust" plaats binnen het bruisende, mooie Amsterdam. Bedankt om deze dag inspirerend en onvergetelijk te maken. Een warme place-to-be!
Labels zijn voor ons niet belangrijk. Oprecht ondernemen met lef, passie en bewuste aandacht is dat wel.”


Maud van de Wiel - founder

Maud van de Wiel - founder

Over
mmousse

“Op de werkvloer en in een professionele omgeving zijn we er vaak op ingesteld om vooral niets van onszelf te laten zien. In onze filosofie is kwetsbaarheid juist een voorwaarde voor persoonlijke en zakelijke groei.

Dus ja, als je bij ons komt voor een sessie of package, krijg je een zintuigelijke beleving en gaan jullie mindful aan de slag. Dat vergt lef en overgave. Zweverig? Nee. Stoer? Jazeker!”

maud@mmousse.com
+ 31 (0)20 2261292