close

WE'RE READY

safe and inspiring meetings during Corona times

Wij zijn vanaf 1 juni weer open om op een veilige manier met elkaar te werken en samen te komen. Met kleine groepen, volgens alle actuele richtlijnen van de overheid, en t/m augustus 2020 met speciale kortingen en add-ons.

FAQ EN MEER INFO?
DREAM
DARE Work Smile do

mission

Welcome
at mmousse

MMousse is een team van praktische dromers en creatieve doeners. Noem ons branders, locatiemanagers, creatief strategen, stylisten, event managers of yogateachers. Die labels zijn voor ons niet belangrijk. Oprecht ondernemen met lef, passie en bewuste aandacht is dat wel. We zijn gek genoeg om te denken dat we met onze ingrediënten de wereld een beetje beter kunnen maken en frisse concepten kunnen neerzetten.

MMousse geeft ruimte en vorm aan inspiratie.

CREATIVE AGENCY WITH INSPIRING LOCATIONS
We noemen onze locaties oases, plekken waar je nieuwe energie en ideeën op kunt doen. Nu hebben we twee ruimtes waar onze creative agency werkt, maar die we ook hebben ingericht als inspirerende locaties voor events en groepen. Onze downtown church, hoog, uitkijkend over de daken van het oude centrum, met weinig prikkels van buiten. Het downtown canal house met de wijnrank, is juist down to earth en kijkt uit over de gracht. Nog steeds verstild, maar dichter bij de reuring van de stad.

HOW WE WORK
MMousse vraagt dóór. Feeling hebben met jullie wensen en eisen is een voorwaarde, voor we samen aan de slag gaan. Of we nu een sessie verzorgen, onze ruimtes delen of merkconcepten bedenken, met bewuste aandacht en lef creëren we een spot-on eindresultaat.

Werken met Mmousse is echt co-creatie. Vanuit de oprechte drive en passie om samen tot het best mogelijke eindresultaat te komen.”
De dames van MMousse waren in staat ons DNA te ontrafelen en ons een nieuw perspectief te geven op wie we zijn en wie we willen zijn als organisatie. De samenwerking was professioneel, maar toch persoonlijk en daardoor erg prettig!”
De workshop met het hele team door MMousse was inspirerend!

Bijzonder te ontdekken hoe sterk we als team zijn zonder dat we ons daar eerder bewust van waren: een enorme energie boost!”
Mmousse is al jaren een strategische partner die meedenkt over de toekomst van fashion, style en trends en hoe deze samen zo sterk mogelijk in te vullen voor, en samen met mooie internationale fashion brands.”
Na een goed voorgesprek is er snel en vakkundig gewerkt naar een mooi merk, dat inmiddels veel klanten heeft opgeleverd. ”
Wat een mooie "rust" plaats binnen het bruisende, mooie Amsterdam. Bedankt om deze dag inspirerend en onvergetelijk te maken. Een warme place-to-be!
Labels zijn voor ons niet belangrijk. Oprecht ondernemen met lef, passie en bewuste aandacht is dat wel.”
“Een Grow sessie is een goede team starter. Ons bedrijf groeit snel waardoor er veel nieuwe mensen bij komen. Met dit soort sessies zorg je dat een team blijft.” ”

Maud van de Wiel - founder

Maud van de Wiel - founder

Over
mmousse

“Op de werkvloer en in een professionele omgeving zijn we er vaak op ingesteld om vooral niets van onszelf te laten zien. In onze filosofie is kwetsbaarheid juist een voorwaarde voor persoonlijke en zakelijke groei.

Dus ja, als je bij ons komt voor een sessie of package, krijg je een zintuigelijke beleving en gaan jullie mindful aan de slag. Dat vergt lef en overgave. Zweverig? Nee. Stoer? Jazeker!”

maud@mmousse.com
+ 31 (0)20 2261292

choose your downtown oasis

locations

location 1

canal house
Krom Boomssloot 8hs
1011 GV Amsterdam

location 2

church
Krom Boomssloot 22-lll
1011 GW Amsterdam

location 3

future house
Annevillelaan 127
4858 RA Ulvenhout

accessibility

Amsterdam (nieuwmarkt district)

 

 • Parkeren kan in omliggende straten of parkeergarages.
 • Parkeergarage P1 Parking Waterlooplein heeft voordelige dagtarieven en ligt op 9 minuten loopafstand van MMousse.
 • Het is 2 minuten lopen vanaf metrohalte Nieuwmarkt, uitgang Koningsstraat.
  Of 10 minuten vanaf Amsterdam CS.

Ulvenhout

 • Makkelijk met de auto te bereiken,
  op steenworp afstand van Breda en
  3 minuten van de A58 (afrit 14).

 • Gratis parkeermogelijkheden in de straat.

mmousse magazine bekijken