DREAM
DARE Work Smile do

mission

CREATING SPACE FOR
INSPIRATION AND SENSORY STYLE

MMousse is een team van praktische dromers en creatieve doeners. Noem ons branders, locatiemanagers, creatief strategen, stylisten, event managers of yogi’s. Die labels zijn voor ons niet belangrijk. Oprecht ondernemen met lef, passie en bewuste aandacht is dat wel.

We zijn gek genoeg om te denken dat we met onze ingrediënten de wereld een beetje beter kunnen maken en rake concepten kunnen neerzetten. MMousse geeft ruimte en vorm aan inspiratie.

CREATIVE AGENCY WITH INSPIRING LOCATIONS

We noemen onze locaties oases, plekken waar je nieuwe energie en ideeën op kunt doen. Voor zakelijke meetings, events en creatieve workshops. Net als onze klanten, raken wij geïnspireerd door stijlvolle details die de zintuigen aanspreken. Een mooi interieur, buitengewoon lekker eten, écht comfort, een bijzondere geur. Het delen van deze fascinaties is wat we het allerliefst doen, daar ligt de oorsprong van MMousse. Onze naam is een metafoor uit de keuken. Voor de een heel luchtig en zoet, voor de ander stevig met een pepertje. Altijd met een glimlach en op een manier waarbij je je thuis voelt.

De projecten die we doen vanuit onze creative agency komen vanuit dezelfde passie en expertise. Onder de noemer Rijling x MMousse ontwikkelen we sterke stijlstrategiën voor kleine en grote merken.

Alles wat we doen, doen we in co-creatie voor het beste resultaat. Feeling hebben met jullie wensen en eisen is een voorwaarde. Of we nu een sessie verzorgen, onze ruimtes delen of merkconcepten bedenken, met oprechte aandacht en een scherp oog creëren we een spot-on eindresultaat.

Mmousse is al jaren een strategische partner die meedenkt over de toekomst van fashion, style en trends en hoe deze samen zo sterk mogelijk in te vullen voor, en samen met mooie internationale fashion brands.”
Werken met Mmousse is echt co-creatie. Vanuit de oprechte drive en passie om samen tot het best mogelijke eindresultaat te komen.”
De workshop met het hele team door MMousse was inspirerend!

Bijzonder te ontdekken hoe sterk we als team zijn zonder dat we ons daar eerder bewust van waren: een enorme energie boost!”
Na een goed voorgesprek is er snel en vakkundig gewerkt naar een mooi merk, dat inmiddels veel klanten heeft opgeleverd. ”
De dames van MMousse waren in staat ons DNA te ontrafelen en ons een nieuw perspectief te geven op wie we zijn en wie we willen zijn als organisatie. De samenwerking was professioneel, maar toch persoonlijk en daardoor erg prettig!”
Wat een mooie "rust" plaats binnen het bruisende, mooie Amsterdam. Bedankt om deze dag inspirerend en onvergetelijk te maken. Een warme place-to-be!
Labels zijn voor ons niet belangrijk. Oprecht ondernemen met lef, passie en bewuste aandacht is dat wel.”
“Een Grow sessie is een goede team starter. Ons bedrijf groeit snel waardoor er veel nieuwe mensen bij komen. Met dit soort sessies zorg je dat een team blijft.” ”

Maud van de Wiel - founder

Maud van de Wiel - founder

Over
mmousse

“In een professionele omgeving zijn we er vaak op ingesteld om weinig van onszelf te laten zien en te doen ‘zoals het hoort’. Maar als je wilt vernieuwen en inspireren, levert dat zo weinig op.

In onze filosofie zijn intuïtie, kwetsbaarheid en humor juist voorwaarden. Ik ben er heilig van overtuigd dat deze ingrediënten essentieel zijn voor persoonlijke en zakelijke groei. Dat voel je in onze ruimtes en ervaar je in onze aanpak.”

[email protected]
+ 31 (0)20 2261292
LinkedIn Maud

choose your downtown oasis

locations

location 1

canal house
Krom Boomssloot 8hs
1011 GV Amsterdam

accessibility

Amsterdam (nieuwmarkt district)

 

 • Parkeren kan in omliggende straten of parkeergarages.
 • Parkeergarage P1 Parking Waterlooplein heeft voordelige dagtarieven en ligt op 9 minuten loopafstand van MMousse.
 • Het is 2 minuten lopen vanaf metrohalte Nieuwmarkt, uitgang Koningsstraat.
  Of 10 minuten vanaf Amsterdam CS.

Ulvenhout

 • Makkelijk met de auto te bereiken,
  op steenworp afstand van Breda en
  3 minuten van de A58 (afrit 14).

 • Gratis parkeermogelijkheden in de straat.

mmousse magazine bekijken