top of page
Rijling x MMousse_creative agency_header.jpg
Rijling x MMousse_creative agency_header

DREAM
     DARE

mission

CREATING SPACE FOR
INSPIRATION AND SENSORY STYLE

MMousse is een team van praktische dromers en creatieve doeners. Noem ons merkstrategen, locatiemanagers, creatieve stijlstrategen, stylisten, event managers of foodies. Die labels zijn voor ons niet belangrijk. Oprecht ondernemen met lef, passie en bewuste aandacht is dat wel.

We zijn gek genoeg om te denken dat we met onze ingrediënten de wereld een beetje beter kunnen maken en rake concepten kunnen neerzetten. MMousse geeft ruimte en vorm aan inspiratie.

CREATIVE AGENCY
WITH INSPIRING LOCATIONS

We noemen onze locaties oases, plekken waar je nieuwe energie en ideeën op kunt doen. Voor zakelijke meetings, events en creatieve workshops. Net als onze klanten, raken wij geïnspireerd door stijlvolle details die de zintuigen aanspreken. Een mooi interieur, buitengewoon lekker eten, écht comfort, een bijzondere geur. Het delen van deze fascinaties is wat we het allerliefst doen, daar ligt de oorsprong van MMousse. Onze naam is een metafoor uit de keuken. Voor de een heel luchtig en zoet, voor de ander stevig met een pepertje. Altijd met een glimlach en op een manier waarbij je je thuis voelt.

De projecten die we doen vanuit onze creative agency komen vanuit dezelfde passie en expertise. Onder de noemer Rijling x MMousse ontwikkelen we sterke stijlstrategiën voor kleine en grote merken.

Alles wat we doen, doen we in co-creatie voor het beste resultaat. Feeling hebben met jullie wensen en eisen is een voorwaarde. Of we nu een sessie verzorgen, onze ruimtes delen of merkconcepten bedenken, met oprechte aandacht en een scherp oog creëren we een spot-on eindresultaat.

We zijn gek genoeg om te denken dat we met onze ingrediënten de wereld een beetje beter kunnen maken en rake concepten kunnen neerzetten. MMousse geeft ruimte en vorm aan inspiratie.

aanhalingstekens_edited.png
DE WORKSHOP MET HET HELE TEAM VAN MMOUSSE WAS INPIREREND! BIJZONDER OM TE ONTDEKKEN HOE STERK WE ALS TEAM ZIJN ZONDER DAT WE ONS DAAR EERDER BESUST VAN WAREN. EEN ENORME ENERGIE BOOST!
-Linteloo-
MMousse-canal-house-workshop-700x700.jpg
Maud-van-de-Wiel-400x500.jpg

Maud van de Wiel - founder

OVER
MMOUSSE

“In een professionele omgeving zijn we er vaak op ingesteld om weinig van onszelf te laten zien en te doen ‘zoals het hoort’. Maar als je wilt vernieuwen en inspireren, levert dat zo weinig op.

In onze manier van werken zijn intuïtie en humor juist voorwaarden. Ik ben er echt van overtuigd dat deze ingrediënten essentieel zijn voor persoonlijke en zakelijke groei. Dat voel je in onze ruimtes en ervaar je in onze aanpak.”

style strategy

CREATIVE
AGENCY

Onze roots en expertise liggen in branding en stijlstrategie. Sinds de oprichting van MMousse in 2011 werken we met ons creatieve team voor kleine en grote merken en helpen hen verder te groeien. De laatste jaren werken we samen met het merkstrategiebureau van Sandra Rijling onder de noemer Rijling x MMousse. Op onze aparte website vind je alles over onze aanpak en laten we een groot deel van ons werk zien.

RxMM eyes.jpg

LET'S TALK 

ABOUT STYLE

bottom of page