A boost
for your team mind body

to boost your meeting or event

Services

Vaak is alleen een ruimte buiten jullie eigen werkplek niet voldoende en vraagt jullie vergadering, presentatie, teamsessie of training meer. Inspirerende catering, een yoga practice, een teamactiviteit of hulp van een ervaren facilitator, trainer of conceptontwikkelaar. Met ons team van creatieven, weten wij als geen ander hoe je de flow en energie in de dag brengt en wat je daar voor nodig hebt. Vooraf denken we graag mee en maken jullie programma compleet met onze services. We organiseren dit graag met behulp van onze bevriende buren of we hebben het zelf in huis. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de creativiteit en focus zo goed mogelijk kan worden gestimuleerd in jullie groep?

BIJ MMOUSSE KUN
JE REKENEN OP
PERSOONLIJKE
AANDACHT. WE
DENKEN ALTIJD MET
JE MEE.


do dream

hotelstay

do dream

hotelstay

 • Wij werken samen met verschillende partners voor hotelovernachtingen.
 • Bij Ink hotel en Zoku zijn jullie verzekerd van uitstekende service en bijzondere kamers. Niet de standaard dertien in een dozijn hotels, maar mooie trendy oases in de stad op loopafstand van MMousse.

be creative

event productie

be creative

event productie

 • Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen, organiseren en hosten van events. 

 • Als je wilt kunnen wij ook de styling verzorgen om de ruimte helemaal aan te laten sluiten bij het thema van jullie dag. Wij kunnen dit voor jullie vastleggen met fotografie.

go local

fun stuff

go local

fun stuff

 • Een aanvullende of aansluitende activiteit tijdens of na jullie bijeenkomst op loopafstand? Wij kennen de buurt en haar bijzondere plekken. Informeer bij ons voor stadswandelingen, de beste restaurant- en rondvaarttips, en nog veel meer. 

go green

forest bathing

go green

forest bathing

 • Deze meditatieve boswandeling is een oppepper voor je energie én je humeur. Japanse en Europese wetenschappers tonen aan dat het de bloeddruk en hartslag laat dalen, de cognitieve vermogens verbetert en creativiteit vergroot.
 • Alleen te boeken bij MMousse Future House

be silent

yoga & meditatie

be silent

yoga & meditatie

 • Begin een bijeenkomst met easy meditatie of yogasessie voor energie en focus (ervaring niet nodig).
 • Ook al heb je het nog nooit gedaan of is er aarzeling, onze ervaring is dat het geweldig helpt om bij de hele groep de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Om alles wat afleidt even te parkeren en te focussen om het doel van de dag.

go easy

valet parking

go easy

valet parking

 • Omdat parkeren in Amsterdam lastig kan zijn, kun je bij ons gebruik maken van de valet-service van WeParc. De chauffeur neemt je auto in ontvangst, parkeert deze en brengt hem terug wanneer jij dat wil.
 • Bij een halve dag of langer is het meestal goedkoper dan wanneer je de auto op straat of in een garage parkeert.

creating synergy

Grow
sessions

De waan van alledag dwingt bedrijven en teams deadlines te halen, targets in de gaten te houden en keihard door te denderen. Een Grow sessie nodigt uit om stil te staan bij hoe het écht gaat met de organisatie. Zijn er dingen die jullie team tegen houden om te groeien? Welke uitdagingen zijn er en hoe willen jullie daarmee om te gaan?

Grow is opgezet voor teams die nieuwe energie kunnen gebruiken. Voor leiders die vaste patronen willen doorbreken. Voor strategen die opnieuw de koers willen bepalen. Samen onderzoeken we huidige obstakels, uitdagingen en performance. Aan de hand hiervan gaan wij op onze MMousse-wijze een relevant programma voor jullie maken.

OP MAAT GEMAAKT
Creativiteit en oprechte aandacht vormen de kern van de sessies. In de cross-disciplinaire opzet kom je coaching tegen, maar ook foodbeleving, brain- en heartstorms, meditatie of inspirerende sprekers. We bedienen alle zintuigen in een van onze bijzondere locaties en met onze culinaire designers. Tijdens de intake bepalen we met elkaar de inhoud. Onze specialismen, los of in combinatie: branding, team spirit, trends + scenario.

 • Branding
  merkpositionering, van conceptontwikkeling tot doelgroepbepaling
 • Team
  creatieve team spirit, van inspireren tot samenbrengen
 • Trends
  toekomstige tijdgeest, van trends tot scenario planning

Na een goed voorgesprek is er snel en vakkundig gewerkt naar een mooi merk, dat inmiddels veel klanten heeft opgeleverd. ”
Het canal house was genieten, prachtig en functioneel. Een heerlijke lunch, hele mooie setting, goede faciliteiten, centraal gelegen en aan alles gedacht.”
Great creative space, well equipped, clean and professional looking. The hosts were very welcoming and helpful. Highly recommend this space.”
Mmousse is al jaren een strategische partner die meedenkt over de toekomst van fashion, style en trends en hoe deze samen zo sterk mogelijk in te vullen voor, en samen met mooie internationale fashion brands.”
De dames van MMousse waren in staat ons DNA te ontrafelen en ons een nieuw perspectief te geven op wie we zijn en wie we willen zijn als organisatie. De samenwerking was professioneel, maar toch persoonlijk en daardoor erg prettig!”
De workshop met het hele team door MMousse was inspirerend!

Bijzonder te ontdekken hoe sterk we als team zijn zonder dat we ons daar eerder bewust van waren: een enorme energie boost!”
Wonderful, thank you! Love working with MMousse, you folks make it so easy!”
Het event was geweldig, gasten waren erg blij met de locatie en de uitstekende service!”
Wat een prachtige en fijne ruimte, we waren onder de indruk! Wellicht tot in de toekomst.”
Werken met Mmousse is echt co-creatie. Vanuit de oprechte drive en passie om samen tot het best mogelijke eindresultaat te komen.”
Jullie zijn top! Ik zou dit adres bijna voor mezelf houden, zo fantastisch is het.”
Prachtige locatie. Super service! Heerlijk om hier te zijn. Een plek om te onthouden.
Een zeer inspirerende heidag beleefd, en niet in de laatste plaats door de locatie. Sfeer, originaliteit en aandacht voor kleine bijzondere dingen, top! ”
Bedankt dat we onze mijlpaal -de launch van 4e AM Magazine- bij en met jullie mochten vieren. We voelden ons erg welkom. p.s. +10 punten voor jullie toilet: willen we thuis ook!
Wát een fantastische plek! Inspirerend en verrassend. Met name ook door de authentieke zorg die het uitstraalt. En die limonade … Geweldig!
We hebben een super avond gehad. Erg inspirerende ruimte en omgeving - good vibes!
Thank you for a wonderful event…Your space created and enabled good conversations and excellent brainstorming! Your hostesses are wonderful and welcoming. Many thanks!”
Heel fijn! Een eigen keuken, toilet en “speel” ruimte zo midden in Amsterdam. ”
Is het de schommel? Is het het licht? Zijn het de lieve meiden of de mooie bloemen? Het is alles!”
Unieke (rustige), centraal gelegen plek in de binnenstad van Amsterdam en om de hoek van het centraal station. De service is heel goed, er wordt rekening gehouden met wensen en alles is bespreekbaar.”
De meiden van MMousse denken met je mee, zijn heel klantvriendelijk en zijn flexibel.”
MMousse is een centraal gelegen (meeting) plek in hartje Amsterdam. Het persoonlijk contact en de warme benadering is erg fijn.”
De locatie was top, het paste ook echt goed bij de (vergader)sessie die we hadden. Iedereen was erg te spreken over de plek, het eten en de service. Dus een groot compliment voor jullie!”
“Een Grow sessie is een goede team starter. Ons bedrijf groeit snel waardoor er veel nieuwe mensen bij komen. Met dit soort sessies zorg je dat een team blijft.” ”
Locations mmousse
Locations mmousse

 • work - private
  feeling - knowing
  dynamic - silence

  work – private
 • making
  connections

  making connections
 • synergy + energy

  synergy + energy

choose your downtown oasis

locations

location 1

canal house
Krom Boomssloot 8hs
1011 GV Amsterdam

accessibility

Amsterdam (nieuwmarkt district)

 

 • Parkeren kan in omliggende straten of parkeergarages.
 • Parkeergarage P1 Parking Waterlooplein heeft voordelige dagtarieven en ligt op 9 minuten loopafstand van MMousse.
 • Het is 2 minuten lopen vanaf metrohalte Nieuwmarkt, uitgang Koningsstraat.
  Of 10 minuten vanaf Amsterdam CS.

Ulvenhout

 • Makkelijk met de auto te bereiken,
  op steenworp afstand van Breda en
  3 minuten van de A58 (afrit 14).

 • Gratis parkeermogelijkheden in de straat.

mmousse magazine bekijken